SUGAR CONTENT IN THE BIOMETRIC AND BIOCHEMICAL COMPOSITION OF PUMPKIN SAMPLES GROWN IN KHOREZM (Web of Humanities: Journal of Social Science and Humanitarian Research, 2023)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida yetishtirilgan qavoq nav namunalarini vazni, meva eti va tarkibidagi qand miqdori kabi o’lchovlar olib borildianiqlandi.